Trænger din bolig eller virksomhed til en renovering

Hos Rk. Mølle Tømrer- Murer & Snedkerforretning har vi mange års erfaring med renovering af alle typer bygninger. Hvad enten dit hus trænger til mere plads, eller du vil udnytte pladsen i din virksomhed bedre, kan vores tømrere effektivt udføre arbejdet. Kvalitet er et nøgleord, der gennemgår hele virksomheden, og det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af det færdige resultat.

 

Alle typer renoveringer

Det starter ofte med en fornemmelse af, at din bolig trænger til at blive fornyet. Måske trænger boligen til en ny facade, nye vinduer og døre, et nyt tag eller også er boligen ganske enkelt slidt og trænger til en opfriskning. Måske giver udvidelse i familien anledning til, at en væg med fordel kunne fjernes for mere plads, luft og rummelighed. Hos Rk. Mølle Murer-, Tømrer- & Snedkerforretning har vi erfaring med mange typer renoveringer.

Er du i tvivl om, hvordan du udnytter pladsen i dit hus bedst muligt, bistår vi gerne med gode råd, idéer og vejledning. Vi ønsker, at ikke alene resultatet er tilfredsstillende for dig, men at også processen er behagelig.

 

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at høre om dit projekt. Ring i dag på 97 36 20 45 og mobil 20 25 28 43 og få et uforpligtende tilbud. Vores er beliggende i Rækker Mølle mellem Skjern og Videbæk.Kontaktformular