Nyt kvalitetstag

Trænger din bolig, dit sommerhus eller din virksomhed til et nyt tag? Hos Rk. Mølle Murer- Tømrer- & Snedkerforretning tilbyder vi alt inden for tagarbejde med afsæt i mange års erfaring. Er du i tvivl om, hvilken tagtype, der egner sig bedst til bygningen, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning.

 

Tegl, eternit, tagpap mm.

Vi udfører alt slags tagarbejde. Det betyder, at vi både bygger tag i tegl, eternit og tagpap. Kviste og tagvinduer hører også til vores kompetencer. Der følger forskellige fordele med de forskellige tagtyper. Vi giver dig et overblik og garanterer, at uanset hvilken tagtype du har i tankerne, udfører vi arbejdet grundigt. Kvalitetsarbejde er en æressag i vores virksomhed og det kommer til udtryk i det færdige resultat. 

Foruden tagarbejde udfører vi alt traditionelt tømrer, murer- og snedkerarbejde. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over vores ydelser. For eksempel kan vi i forbindelse med nybyggeri af parcel- og sommerhuse både lægge nyt tag og montere døre og vinduer.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud

Ring til os i dag på 97 36 20 45 og mobil 20 25 28 43 og lad os høre om dit projekt. Vi giver et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Rækker Mølle mellem Skjern og Videbæk. 

 

Vi kan også hjælpe dig med renovering!